Posted in Cake and Cookie, Mother's Day

♥ⓛⓞⓥⓔ♥☜ Happy Mother’s Day! ☞♥ⓛⓞⓥⓔ♥ ● ☆● Cheese Cake ●☆●

၂၀၁၃ – သမီး အိန္ဂ်ယ္ ၏ Mother’s Day Card – Page ( 1 )

Page ( 2 ) & Page ( 3 )

It’s not your birthday …
It’s not Easter …
It’s not Cinco de Mayo …
It’s not Holloween …
It’s not Christmas …
It’s Mother’s Day …
Happy Mother’s Day!! …

Page ( 4 )

ပုိစ္႕စကတ္ စာမ်က္ႏွာ ( ၁ )မွာ ဘဲဥပံုစံ အ၀ုိင္း အေပါက္လည္း ေဖာက္ထားေသးတယ္။
အဲဒီ အေပါက္ကေန စာမ်က္ႏွာ ( ၃ ) မွာ ဆြဲထားေသာ ကာတြန္းပံုေလးကုိ ျမင္ေနရေအာင္ ခ်ိန္ျပီး ပုိစ္႕စကတ္ လုပ္ထားပါေသးတယ္။
 

 စာမ်က္ႏွာ ( ၂ )

that brown haired boy with green headphones, that’s Deadlox. I also drawed Creepers, Derpy Hooves, Sky, TrueMU, Daleks, Powerpuff Girls and a Pet Society Plushie, those are my favorite characters.

ဆြဲထားေသာ ပံုေလးေတြကုိ ေထာင္ထားလုိ႕လည္း ရပါေသးတယ္။

Page ( 2 ) & Page ( 3 )

Page ( 4 )
စာမ်က္ႏွာ ၄ မ်က္ႏွာပါေသာ Mother’s Card

 Angel’s Mother’s Day Card ႏွင့္ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕၊ ေရခဲမုန္႕

ကုိယ့္ ေမေမ၊ ကုိယ့္သမီးေလး ႏွင့္ ကုိယ့္ တူမ အငယ္ဆံုးေလး တုိ႕ႏွင့္ အတူ …
၂၀၀၇ ခုႏွစ္က ရုိက္ထားေသာ မိသားစု အမွတ္တရ ဓာတ္ပံုေလး …

မိသားစု
ကုိယ့္အတြက္ မရွိမျဖစ္ သမီးေလး ႏွင့္ သားေလး

ကေလးေတြကုိ လြတ္ေပးပါ။ အရမ္း မထိန္းခ်ဳပ္ထားပါႏွင့္။
ဒါမွ သူတုိ႕ ကုိယ္ရည္ကုိယ္ေသြး တုိးတက္လာမွာပါ။

ကေလးေတြကုိ မ်က္စိ ကြယ္ရာမွာေတာ့ မလြတ္ထားပါႏွင့္။
သူ႕တုိ႕ ဘာမွ မရင့္က်က္ေသးပါဘူး။

အတတ္ႏုိင္ဆံုး ကုိယ့္မ်က္စိေအာက္မွာပဲ သူတုိ႕ေလးေတြကုိ လြတ္ေပးထားပါ။

ကေလးေတြကုိ သူတုိ႕ အသက္အရြယ္ႏွင့္အလုိက္ ရင့္က်က္မႈ႕ ရွိေအာင္ ..
သူတုိ႕ ထမ္းေဆာင္ႏုိင္ေသာ တာ၀န္ေတြကုိ အသက္အရြယ္အလုိက္ ထမ္းေဆာင္ခုိင္းပါ …
မိဘက လုိက္ပီး မလုပ္ေပးပါႏွင့္ …
သူတုိ႕ ဇြန္းကုိင္ပီး စားတတ္တဲ႕ အရြယ္ဆုိရင္လည္း သူတုိ႕ဘာသာ စားပါေစ …
ဒါမွ ကုိယ့္အားကုိယ္ကုိးျပီး သူတုိ႕ အသက္အရြယ္အလုိက္ ကေလးမ်ား စိတ္ပုိင္းဆုိင္ရာ ရင့္က်က္မႈ ရွိမွာပါ …

လူ႔သိကၡာကို တန္ဖိုးထားပါ။ ကေလးေတြကုိ ႏွိမ္ခ် မဆက္ဆံပါႏွင့္။ ကေလးေတြ … ကိုယ့္ကိုယ္ကို ယံုၾကည္အားကိုးစိတ္ ရွိေအာင္ သူတုိ႕ကုိ ေလးေလးစားစား respect ထားျပီး ဆက္ဆံေပးပါ။ 

အေမမ်ားေန႕အတြက္ အမွတ္တရ မုန္႕ဖုတ္ထားေသာ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕
 •(♥).•*´¨`*•♥•(★) အရင္ပုိ္စ္႕ (★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
Cheese Cake အတြက္ –
Crust:
( 1 ) 24 graham crackers, crushed
3 packages ( 24 graham crackers )

ဘီစကစ္ထုပ္ ( ၃ ထုပ္ )
ဘီစကစ္ ၂၄ ခ်ပ္ကုိ Food processor ျဖင့္ ေခ်ပါ။

Unsalted butter – 5 tbsp ( 1/3 cup )
ေထာပတ္ – ထမင္းစားဇြန္း ၅ ဇြန္းကုိ ေထာပတ္ အရည္ေဖ်ာ္ပါ။
ေထာပတ္ – ထမင္းစားဇြန္း ၅ ဇြန္းကုိ ေထာပတ္ အရည္ေဖ်ာ္ပါ။
ေထာပတ္ အခ်ိန္အတြယ္ ၾကည့္ပံု ၾကည့္နည္း –
ေအာက္ဆံုး လုိင္းက – ထမင္းစားဇြန္း Tablespoons – အမွတ္ ၅ ေနရာ ေရာက္ရင္ အေပၚနားကုိ ၾကည့္လုိက္ပါ။ Cup အခ်ဳိးအစားႏွင့္ ဆုိလွ်င္ 1/3 cup
4 tbsp = 1/4 cup
5 1/3 tbsp = 1/3 cup
8 tbsp = 1/2 cup 
အနီးစပ္ဆံုး ( 5 tbsp = 1/3 cup ) 
tbsp = ထမင္းစားဇြန္း
tsp = လက္ဘက္ရည္ဇြန္း
အေပၚဆံုး ထိပ္နားက tsp လက္ဘက္ရည္ဇြန္း အခ်ိန္အတြယ္ကုိ ညႊန္ျပေပးထားတာပါ။
 
ဘီစကစ္ ၂၄ ခ်ပ္ ( ၃ ထုပ္ ) စာကုိ ေခ်လုိက္ရင္ ခြက္ အခ်ိန္အတြယ္ႏွင့္ ဆုိလွ်င္ 2 cups ရရွိပါတယ္။
  • ေခ်ထားေသာ ဘီစကစ္ – 2 cups
    ေထာပတ္ရည္ – ထမင္းစားဇြန္း – ၅ ဇြန္း
    သၾကား – ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း
    ဆား – အနည္းငယ္ ကုိ ႏွယ္ပါ။

Springform Pan 9″

ေဘးနားမွာ ကလစ္ ပါ တယ္။

ကလစ္ကုိ ျဖဳတ္လုိက္ရင္ ေဘးေဘာင္ သပ္သပ္၊ ေအာက္ခံ အျပား သပ္သပ္ ရလာပါမယ္။

ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ ဓာတ္ပံုေလး .. ေအာက္ေျခ ဘီစကစ္ ကိတ္ခံ ႏွင့္ အတူ ခ်ိစ္႕မ်ားမ်ား ႏူးႏူးညံညံ အီအီေလးကုိ အေပၚမွာ အအီေျပေအာင္ အခ်ဥ္ အရသာပါေသာ ခ်ယ္ရီယုိမ်ားႏွင့္ အတူ ေတြ႕ျမင္ရေသာ စားခ်င္စဖြယ္ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕

ေအာက္ခံ 
ေထာပတ္ အရည္ အနည္းငယ္ျဖင့္ Springform Pan ကုိ ေအာက္ေျခ ႏွင့္ အတူ ေဘးေဘာင္ေတြကုိ လုိက္သုပ္ပါ။ အဲလုိ သုပ္ေပးျခင္းျဖင့္ ကိတ္မုန္႕ဖုတ္ျပီးသြားေသာ အခါမွာ ကိတ္မုန္႕ကုိ Pan ကေန ခြါယူသည့္အခါ အလြယ္တကူ ကိတ္မုန္႕သား မပ်က္ပဲ လွလွပပ ထုတ္ယူႏုိင္ပါတယ္။
ဆႏြင္းမကင္း မုန္႕ဖုတ္သည့္အခါမွာလည္း oven foil မွာ ေထာပတ္ရည္ အနည္းငယ္ သုပ္ျပီး ေရႊခ်ီ မုန္႕သားကုိ ထည့္ဖုတ္သလုိ …
ကိတ္မုန္႕ဖုတ္သည့္ေနရာမွာလည္း oven pan မွာ ေထာပတ္ရည္ ကုိ အနည္းငယ္ သုပ္ျပီး ကိတ္မုန္႕ဖုတ္ပါ။
ျပီးလွ်င္ ေထာပတ္ျဖင့္ ႏွယ္ထားေသာ ဘီစကစ္ အေၾကမ်ားကုိ ေအာက္ေျခမွာ ဖိသိပ္ပါ။ 
ျပီးလွ်င္ Fridge ေရခဲေသတာ ထဲမွာ ၁၅ မိနစ္ေလာက္ အေအးခံပါ။ 
oven ႏွင့္ ဆုိလွ်င္ Preheat oven 325ºF – 8 မိနစ္ေလာက္ ဘီစကစ္ ေအာက္ေျခ မုန္႕သားအတြက္ မုန္႕ဖုတ္ထားလုိ႕ ရပါသည္။ 
Fridge ( or ) Oven မိမိ ၾကိဳက္ႏွစ္သက္ရာ ေရႊးပါ။
cream cheese
ပံုမွန္ – 9″ Springform Pan ျဖင့္ မုန္႕ဖုတ္ေသာ ခ်ိစ္႕ကိတ္မ်ားကုိ cream cheese 5 Packages ထည့္သံုးၾကပါတယ္။
အခု မုန္႕ဖုတ္မယ့္ Cheese Cake က Cream Cheese – 3 Packages ( 24 Oz ) ထည့္ပါမယ္။
( 2 ) Cream Cheese – 3 Packages
3 Packages cream cheese ကုိ ေမႊစက္ျဖင့္ ေမႊပါ။
 
( 3 ) သၾကား – ၁ ခြက္ ထည့္ေရာေမႊပါ။
( 4 ) 3 eggs

ၾကက္ဥ ကုိ တစ္လံုးခ်င္းစီ ေဖာက္ထည့္ျပီး ေမႊသြားပါ။

 sour cream
( 5 ) 1/2 cup – sour cream
ဒိန္ခ်ဥ္ – ခြက္ တ၀က္ ထည့္ေရာေမႊပါ။
( 6 ) vanilla extract – 1 tsp

သစ္ခြ အေမြးဆီ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ ဇြန္း ထည့္ေရာေမႊပါ။
( 7 ) Lemon zest – 1/2 tsp
 
သံပုရာသီး ( အ၀ါေရာင္ ) – ျခစ္တံျဖင့္ သံပုရာအခြံပဲ ျခစ္ပါ။ အ၀ါေရာင္ အခြံပဲ .. 
အျဖဴေရာင္ အသား မပါဘူး။
သံပုရာအခြံ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္ 
ထည့္ေရာေမႊပါ။
ျပီးလွ်င္ ေရခဲေသတာထဲမွ ထုတ္ထားေသာ ေအာက္ေျခ ဘီစကစ္ ေပၚမွာ ေလာင္းထည့္ပါ။

ၾကိဳတင္ ပူေနေအာင္ ဖြင့္ထားေသာ
Preheat oven – 325ºF – 45 minutes ~ 1 hour

oven ထဲမွာ ၄၅ မိနစ္ သုိ႕မဟုတ္ ၁ နာရီ ေလာက္ ကိတ္မုန္႕ဖုတ္ပါ။


Spring form pan ေအာက္မွာ oven tray ခံျပီး oven ထဲမွာ ခ်ိစ္႕ကိတ္ မုန္႕ဖုတ္ပါ။
အဲဒါဆုိလွ်င္ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕သား မ်က္ႏွာျပင္ ကြဲအက္မႈ႕ မရွိေတာ့ပါဘူး။
ခ်ိစ္႕ ကိတ္သား ႏူးႏူးညံ႔ညံ႔ေလး ျဖစ္ေစဖုိ႕ oven စင္၏ ေအာက္ထပ္ တလုိင္းမွာ – ေရ ထည့္ထားေသာ oven pan ကုိ ထားျပီး ကိတ္မုန္႕ဖုတ္ပါ။ 
ခ်ိစ္႕ ကိတ္သားက ဂ်ဳံမပါ ဘဲ ႏူးညံမႈ႕ ရွိသည့္အတြက္ .. သူ႕ကုိ မုန္႕ဖုတ္သည့္ေနရာမွာ oven center rack ေပၚကုိ ဒီ အတုိင္း Springform pan ကုိ ထားျပီး မုန္႕ဖုတ္လွ်င္ ခ်ိစ္႔ ကိတ္သား မ်က္ႏွာျပင္ ကြဲအက္ႏုိင္ပါတယ္။
Springform pan ေအာက္မွာ oven tray ကုိ ဓာတ္ပံုမွာ ျမင္သည့္အတုိင္း ေအာက္ခံ ထားျပီး oven ၏ အလယ္စင္ ေနရာမွာ ထားပါ။
oven bottom rack – ေအာက္ဆံုး စင္ေပၚမွာ oven tray ထဲ ေရျဖည့္ျပီးထားပါက .. ခ်ိစ္႕ ကိတ္သား ပုိႏူးညံမႈ႕ ရွိပါတယ္။ 
ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ကုိ ေရေႏြးေငြ႕ျဖင့္ ေပါင္းသလုိမ်ဳိး ကိတ္မုန္႕ဖုတ္ထားတာပါ။
 
325ºF – 1 hour
ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ မ်က္ႏွာျပင္ အက္ေၾကာင္း မရွိပါဘူး။ 
၁ နာရီေလာက္ မုန္႕ဖုတ္ျပီးလွ်င္

oven စက္ကုိ မီးပိတ္ျပီး
oven ထဲမွာပဲ အနည္းဆံုး ၃ နာရီေလာက္ ထားျပီး ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ကုိ အေအးခံပါ။

ျပီးလွ်င္ – Springform Pan ေပၚမွာ aluminium foil ျဖစ္ျဖစ္၊ ပလပ္စတစ္ျဖစ္ျဖစ္ လံုေနေအာင္ ပိတ္ျပီး ေရခဲေသတာထဲမွာ ၃ နာရီေလာက္ အေအးခံထားပါ။
မုန္႕ဖုတ္ျပီးေသာ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ကုိ ေရခဲေသတာထဲ မဖံုးပဲ .. ဒီအတုိင္း ထည့္လုိက္လွ်င္ ကိတ္သားမ်ား မြမြေလး မျဖစ္ေတာ့ဘဲ .. ခ်ိစ္႕ကိတ္သားမ်ား အေအးေၾကာင့္ နည္းနည္းမာသြားတတ္ပါတယ္။
ေဘးေဘာင္ကုိ ျဖဳတ္ ..
ေအာက္ခံ ကုိ ဓားျဖင့္ ခြါ .. 
ေထာပတ္ရည္ သုပ္ျပီး ကိတ္မုန္႕ ဖုတ္ထားလွ်င္ အလြယ္တကူ ေခ်ာေခ်ာေမာေမာ ကိတ္မုန္႕သား ခြါလုိ႕ ရပါသည္။
အိမ္မွာ ကေလးမ်ားက ခရမ္ ကုိ ၾကိဳက္ႏွစ္သက္လုိ႕ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ ေပၚမွာ ခရမ္ သုပ္ထားပါတယ္။
ဒီ အတုိင္း အေပၚမွာ ဘာမွ ထပ္မတင္ပဲ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ကုိ စားလုိ႕လည္း ရပါသည္။
ကုိယ့္ အၾကိဳက္က ႏူးညံျပီး အီေသာ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ကုိ အခ်ဥ္ အရသာ ပုိသာျပီး အခ်ဳိေလး လည္း ပါေသာ စေတာ္ဘယ္ရီ ယုိ ျဖစ္ျဖစ္၊ ခ်ယ္ရီယုိ ျဖစ္ျဖစ္ အေပၚမွ တင္ျပီး ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ျဖင့္ တြဲစားရတာကုိ ပုိၾကိဳက္ပါတယ္။
ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ကုိ စေတာ္ဘယ္ရီယုိ အရည္က်ဲက်ဲေလး ႏွင့္ တုိ႕စား ေတာ္ေတာ္ စားလုိ႕ ေကာင္းပါတယ္။
အလယ္မွာ ခရမ္သုပ္ျပီးလွ်င္ ထမင္းစားေသာ ခရင္းျဖင့္ လုိင္းပံုေဖာ္ …
ေဘးပတ္ပတ္လည္လည္ကုိ ခရမ္ .. သီး ပံုစံ
 

သၾကား – 1/2 cup
Heavy whipping cream – ဗူးေသး – ၁ ဗူး

ခ်ဳိတာ ၾကိဳက္လွ်င္ သၾကားကုိ – 3/4 cup ေလာက္ ထည့္လုိ႕ရသည္။

ေမႊစက္ျဖင့္ အရင္ဆံုး heavy wipping cream ကုိ တမိနစ္ေလာက္ high speed ျဖင့္ ေမႊပါ။

တစ္မိနစ္ျခားဆီ သၾကားကုိ ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္းေက်ာ္ေလာက္ ထည့္ ထည့္ျပီး ေမႊစက္ျဖင့္ ဆက္တုိက္ ေမႊသြားပါ။

၇ မိနစ္ေလာက္ ေမႊျပီးလွ်င္ ကိတ္မုန္႕ေပၚမွာ သုပ္ေသာ cream ကုိ ရရွိႏုိင္ပါသည္။

whipped cream ပုိေနရင္ ေရခဲမုန္႕ ႏွင့္ ေကာ္ဖီထဲ ထည့္ စားလုိ႕ ရသည္။ 

ေရခဲမုန္႕

ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕ ႏွင့္ ေကာ္ဖီ

ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕

မနက္စာ ခ်ိစ္႕ကိတ္မုန္႕

ေန႕လည္စာ ထမင္း၀ုိင္း

ကုိက္လန္ အဖူးကုိ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း ဆီသတ္၊ ငရုတ္သီး အေရာင္တင္မႈန္႕ျဖင့္ ဆီသတ္ေၾကာ္ျပီး ငံျပာရည္ထည့္ေၾကာ္ ျပီးမွ ကုိက္လန္အဖူးမ်ား ထည့္ေၾကာ္၊ ေရကုိ အနည္းငယ္ျဖန္းေၾကာ္ထားေသာ ကုိက္လန္ေၾကာ္

အမဲသားကုိ ဆႏြင္းမႈန္႕၊ ဆား၊ ျဖင့္ ႏွယ္ .. ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း ေထာင္း ျပီး ငရုတ္သီး အေရာင္တင္မႈန္႕ ပါ ထည့္ ေထာင္း၊ ျပီးလွ်င္ အမဲသားကုိ ဟင္းအႏွစ္ဖတ္မ်ားျဖင့္ ႏွယ္။ ဆီစိမ္း ေလာင္းထည့္ျပီး အသားစိမ္းကုိ အႏွစ္ဖတ္၊ ဆီစိမ္းျဖင့္ အသားအိေနေအာင္ နာရီ၀က္ေလာက္ ႏွပ္ထား။ ျပီးမွ မီးဖုိေပၚမွာတည္။ အသားတံုး က်စ္လာျပီဆုိမွ ငံျပာရည္ထည့္ႏွယ္၊ ေရထည့္ျပီး ႏူးေအာင္ ခ်က္ထားေသာ အမဲသား ဆီျပန္ဟင္း

အဆီတံုးပါေသာ အမဲသားဆီျပန္ဟင္း ၾကိဳက္တတ္သူမ်ားအတြက္ …
အမဲသား အဆီ တံုး စားတယ္ဆုိေပမယ့္ ထမင္းျဖင့္ ႏွယ္စားေပါ႔ ….

ထမင္း၀ုိင္းမွာ မပါ မျဖစ္ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း
က်န္းမာေရးႏွင့္ ညီညႊတ္တယ္။ One မွန္လုိ႕ေလ … ခ်ဥ္ရည္ဟင္းကုိ မွန္မွန္စားေပးရင္ အသားအရည္လည္း ၾကည္လင္တယ္။ ဇက္ေၾကာလည္း မတက္ဘူး။ ေခါင္းတျခမ္းလည္း မကုိက္ဘူး။ အပူအပုပ္လည္း စင္တယ္။ ဘာလုိ႕ဆုိ One မွန္လုိ႕ပါ။

ငပိရည္၊ တညင္းသီးျပဳတ္၊ ဘူးသီးျပဳတ္၊ ေဂၚဖီျပဳတ္၊ငရုတ္သီးစိမ္း

တညင္းသီးျပဳတ္ .. ခပ္ေစးေစးေလး.. ထညက္ခဲ၊ဆီျဖင့္ျပဳတ္ထားတယ္။

ဒါက ေမလဆန္းပုိင္းေလာက္က ခ်က္စားခဲ႕ေသာ ကိတ္မုန္႕အတြက္ စေတာ္ဘယ္ရီယုိ …

ကိတ္မုန္႕ ေပၚမွာ ဆမ္းမယ့္ စေတာ္ဘယ္ရီယုိ ဆုိလွ်င္ စေတာ္ဘယ္ရီမွည့္မ်ားကုိ ညက္ေနေအာင္ ေျချပီး ေရ ခပ္မ်ားမ်ား သၾကား အေလာ္ေတာ္ျဖင့္ စေတာ္ဘယ္ရီ ယုိ ထုိးလုိ႕ ရပါသည္။
စေတာ္ဘယ္ရီ ေဆာ့စ္လုိ႕လည္း ေခၚပါတယ္။

ဒါက ကိတ္မုန္႕ သား ၂ ခ်ပ္ကုိ အလယ္မွာ စေတာ္ဘယ္ရီ ယုိ သုပ္မွာမုိ႕ စေတာ္ဘယ္ရီး အလံုးပံုစံ မပ်က္ ေပၚေနေအာင္ စေတာ္ဘယ္ရီ မညက္တညက္ ေျချပီး သၾကား၊ ေရျဖင့္ ထုိးထားေသာ စေတာ္ဘယ္ရီယုိ …

ကိတ္မုန္႕ေပၚမွာ ျဖဴးဖုိ႕ ေခ်ာကလက္တံုးကုိ ျခစ္ထားေသာ ေခ်ာကလက္ျခစ္မ်ား

ကိတ္မုန္႕ေပၚမွာ စေတာ္ဘယ္ရီယုိ သုပ္

ေနာက္ထပ္ ေခ်ာကလက္ ကိတ္သား မုန္႕ ေနာက္တထပ္ကုိ တင္ .. ျပီးမွ ကိတ္မုန္႕ တစ္ခုလံုးကုိ ခရမ္သုပ္၊ ေခ်ာကလက္ျခစ္ျဖဴး။ ခ်ယ္ရီသီးမ်ားတင္ …

ကိတ္ အတြင္းပုိင္း

စေတာ္ဘယ္ရီယုိသုတ္၊ ေခ်ာလက္ကိတ္မုန္႕ 
P.S – BLOG POST မွာ ဓာတ္ပံု သပ္သပ္ ၾကည့္ခ်င္လွ်င္ ဓာတ္ပံု အေပၚဆံုးမွ ပံုကုိ ကလစ္ႏွိပ္လုိက္လွ်င္ ဓာတ္ပံု ဆုိဒ္ ၾကီးၾကီး ထြက္လာပါလိမ္႕မည္။ ဓာတ္ပံု အဲလ္ဘမ္ အေနျဖင့္ ေအာက္နားမွာ တစ္ပံုျခင္း ကလစ္ႏွိပ္ျပီး ၾကည့္သြားလုိ႕ ရပါသည္။ 
ENJOY YOUR VISIT!
ဘေလာ့မွ ပုိစ္႕မ်ား၊ ဓာတ္ပံုမ်ားကုိ လံုး၀ ေကာ္ပီ မကူးပါႏွင့္ .. နာမည္ မၾကီးေသာ ၀ပ္ဆုိဒ္တုိ႕ FACEBOOK FAN PAGE တုိ႕မွာ တင္ထားတာ သတိမထားမိေပမယ့္ နာမည္ၾကီး FB FAN PAGE ေတြမွာ တင္ထားတာကုိ ေတြ႔ပါတယ္။ ေနာက္မွ ေပါင္းျပီး ေျပာေတာ့မယ္။ 
•♥•♥•♥•♥ ☜  HAPPY MOTHER’S DAY TO YOU ALL! ☞ ♥•♥•♥•♥•♥•
Advertisements

Author:

I prefer funny, quotes, music and story. Let's see the funny for a minute and appreciate life. I am a fun loving person I know how to be happy always.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s