Pineapple


ဆား၊ သၾကား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕နဲ႕ ႏွယ္ထားေသာ အသားခ်ည္းပဲ အုိးကင္းတုိက္အပီး ….

၂ေရေလာက္နဲ႕ခ်က္အပီးမွာ ဗူးနဲ႕လာတဲ႕ နာနတ္သီးေတြကုိ ထည့္ေမႊလုိက္တယ္။

၀က္သားနာနတ္သီးဟင္း။ ဒီမွာ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း ခ်က္မရေတာ့ အခ်ဥ္စားခ်င္လာလုိ႕ ဒီဟင္းေလး ခ်က္စားျဖစ္သြားတယ္။

စိမ္းစားငပိကုိ oven အေပၚမီးနဲ႕ မဖုတ္ခင္

ငပိဖုတ္

နာနတ္သီးစိတ္၊ ငပိဖုတ္ ကုိ အမႈန္႕ျဖစ္ေအာင္ ေျခထားတဲ႕ ငပိ၊ ဆားနည္းနည္း၊ သၾကားေလးနည္းနည္း၊ ငရုတ္သီး အက်က္မႈန္႕ အားလံုးေပါင္း နယ္ထားေသာ ( နာနတ္သီး ခ်ဳိ၊ ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္)

FB မွ မခင္သန္႕ဇင္ သုပ္စားေသာ နာနတ္သီးသုပ္ေလး Thanks for sharing.

Advertisements

6 thoughts on “Pineapple

  1. Pauk says:

    အခုတေလာ ဒီမွာ နာနတ္သီးေတြ တအားေပါေနတယ္..။
    ေန႔တိုင္း တလံုးဝယ္စားျဖစ္တယ္..။
    က်ေနာ္တို႔ျမိဳ႔က စားပံုက တမ်ိဳး။
    ေနာက္..အေမကေတာ့ ငါးအသားလႊာနဲ႔ နာနတ္သီးနဲ႔ေၾကာ္ေကြ်းတတ္တယ္။

    Like

    • Thet Nandar Family says:

      ငါးအသားလႊာ နဲ႕နာနတ္သီး ခ်က္တာ ဆုိေတာ့ ငါးခ်ဳိခ်ဥ္ေၾကာ္ေပါ႔။
      ၾကိဳက္တယ္ အဲဒီ ဟင္းကုိ။
      ေပါက္အေမ ခ်က္တာ ဆုိေတာ့ စားေကာင္းမွာ ေသခ်ာတယ္။
      အေမေတြက သားသမီးေတြ အေပၚမွာ ေစတနာပါပါ ခ်က္ေကၽြးတတ္လုိ႕ေလ။ 🙂

      Like

  2. San Htar Khine says:

    Hi,
    Thet Nandar.I should be Try this meal.Pork and Pineapple.
    Thanks.Beside,if I will be meet you Out side, I wanna call you.

    Like

    • Thet Nandar Family says:

      Thanks for everything 🙂
      မစံထားခုိင္ … IP address အရဆုိရင္ ကၽြန္မေနတဲ႕ ျမိဳ႕နဲ႕ 486 မုိင္ေလာက္ေ၀းတယ္ေနာ္။
      ကားနဲ႕ ဆုိရင္ 8 နာရီေက်ာ္ေလာက္ ေမာင္းရမွာပဲ။
      သမီးေတာင္ ေမ ၂၇ ရက္က်ရင္ မန္ဆာခ်ဴဆက္ဘက္ကုိ Field Trip ထြက္ရမယ္။ Springfield Museums (The George Walter Vincent Smith Art Museum) web site : http://www.springfieldmuseums.org/the_museums/gwv_smith_art/ ကုိပါ။
      ကားနဲ႕ အသြား ၄၅ မိနစ္၊ အျပန္ ၄၅ မိနစ္ေလာက္ စီးရမွာမုိ႕ တေနကုန္ပါပဲ။ Trip fees: $5. ေျမပဲ မပါတဲ႕ lunch box ျပင္ဆင္ေပးပါလုိ႕ မိဘ ဆုိင္းထုိးတဲ႕ စာမွာ ပါတယ္။ ဒီကလူေတြက ေျမပဲ စားရင္ အလာဂ်ီျဖစ္တယ္ေနာ္။ ကၽြန္မတုိ႕ေတာ့ မျဖစ္ဘူး။

      Like

  3. juneone says:

    ၾႀဘိုက္ဆာလာၿပီ။ဝက္သားၿမင္ ရင္ဘယ္လိုမွမေနနိုင္ဘူး။နာနတ္သီးသုတ္ေတာ့မစားဖူးဘူး။ေကာင္းမဲ့ပံု။သားရည္ေတာင္ၿမိဳခ်လိုက္ၿပီ။

    Like

    • Thet Nandar Family says:

      pork sholder နဲ႕ ခ်က္ထားတာပါ။
      အသားေကာင္းေတာ့ ဟင္းေကာင္းပီးေပါ႔ ေက်ာ့ေရ …. 😛
      ရန္ကုန္က ေမာင္းတီးတဲ႕ တြန္းလွည္းသည္က နာနတ္သီးကုိ ႏြယ္ခ်ဳိမႈန္႕၊ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕၊ ဆား၊ သၾကား နဲ႕ နယ္ေပးထားတယ္။
      မေရႊမိ ရဲ႕ နာနတ္သီးသုပ္က ငပိေလး ပါေတာ့ ခ်ဳိ၊ ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္ေလး ။ ရွယ္ပဲ။
      ကုိယ့္ ဒီမွာ တလေလာက္ပဲ ရွိေသး၊ အိမ္ေနာက္က အပင္ကုိ ခ်ဥ္ေပါင္ပင္၊ အိမ္ေရွ႕က အပင္ကုိ မန္းက်ည္းပင္ နဲ႕ မ်က္စိေတြ ကေယာင္းကတန္းျဖစ္ေနပီ။
      ဒယ္ဒီက သူ႕ကုိ အဲဒီအပင္ေတြနဲ႕ ခ်က္ေကၽြးမွာ အရမ္းေၾကာက္ေနတယ္။
      ဟား …. ဟား … ဟား

      Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s